Lyssna på sidan Lyssna

Entré till Familjebadet.

Öppettider

Öppettider från 20 januari

För att undvika trängsel är öppettiderna uppdelade i badtider. En badtid gäller från insläppstid och två timmar framåt. Om du ska använda ävantyrsbadet ska du boka din badtid i vårt bokningsystem.

Så länge du håller dig inom din badtid kan du börja bada/simma senare än insläppningstiden och gå upp tidigare än två timmar efter insläppstiden.

Öppettiderna kan förändras med kort varsel

Måndag

Tisdagar

Morgonsim 06.00 - 08.00
Insläppstider bad och sim: 14.00, 17.00, 18.00Onsdagar

Insläppstider bad och sim: 14.00, 15.00Torsdagar

Morgonsim 06.00 - 08.00
Insläppstider bad och sim: 14.00, 17.00, 18.00Fredagar

Insläppstider bad och sim: 10.00, 11.00 ,14.00, 15.00Lördagar

Insläppstider bad och sim: 10.00, 13.00 och 13.30Söndagar

Insläppstider bad och sim: 09.30, 10.00, 13.00 och 13.30
Så funkar bad och bokning nu

  • Max 5 personer samtidigt i omklädningsrum och dusch. Det gäller alltså hela utrymmet och det är därför viktigt att alla följer badtiderna. Det kan bli en kortare väntetid som vi ber er ha överseende med.
  • Alla släpps in på insläppstiderna som gäller i bokningssystemet. Detta gäller både för dig som bokar äventyrsbad och dig som ska motionssimma.
  • För äventyrsbad behöver du boka tid i bokningssystemet. Det finns flera olika tider att boka, alla är två timmar långa. Nya tider släpps löpande varje torsdag inför kommande vecka.
  • Om du ska simma motionssim och inte utnyttja äventyrsbadet behöver du inte boka tid. Men badtiderna som du ser under öppettider gäller även för dig. Du kan påbörja simningen senare eller avsluta tidigare så länge du håller dig inom din badtid.

Restriktioner, covid-19

Så påverkas kurser och träningsverksamhet på Familjebadet

På grund av smittoläget måste vi fortsätta att skjuta upp all kurs- och träningsverksamhet på Familjebadet. När vi vet vilket datum vi kan starta upp kommer detta meddelas via vår hemsida och sociala medier.

Begränsning av besökare kvarstår. Enligt Folkhälsomyndighetens restriktioner för minskad smittspridning har vi ett max antal personer som får vistas i våra lokaler, och det är främst i omklädningsrummet det finns risk för trängsel. 

Följ Familjebadet på sociala medier

Mer information om hur restriktionerna fortsättningsvis kommer att påverka dig som besökare publiceras på vår Facebook. Länk till annan webbplats.

Du kan välja mellan dessa badtider:


Du kan välja mellan dessa badtider:


Du kan välja mellan dessa badtider:


Du kan välja mellan dessa badtider:


Du kan välja mellan dessa badtider:


Du kan välja mellan dessa badtider:


Du kan välja mellan dessa badtider:


Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.