Lyssna på sidan Lyssna

Bli vikarie via bemanningsenheten

Rätt personal, på rätt plats, i rätt tid. Det är bemanningsenhetens uppdrag. Jobba i vår vikariepool och få varierade uppdrag när det passar dig.

Bemanningsenheten i Sävsjö kommun har i uppdrag att se till att det finns vikarier som kan rycka in inom vård, omsorg, barnomsorg och kök.

Genom den här samordningen kan kommunen effektivisera användningen av vikarier. Det sparar pengar för övertid och ger även många människor chansen till ett varierat jobb.

Jobba flexibelt i vår vikariepool

Som vikarie genom bemanningsenheten ingår du i vår vikariepool. Du bestämmer vilka dagar du kan ta emot uppdrag och vi lägger in det i vårt system. När vi får en beställning från en verksamhet som behöver dig får du ett SMS om vi ser att du är tillgänglig. Då får du svara ja eller nej.

Det kan komma uppdrag med kort varsel och ofta behöver du vara beredd på att hoppa in redan samma morgon. Men det kan också handla om längre vikariat, till exempel under semestrar och ledigheter.

För många passar det här jättebra. Det är fartfyllt och omväxlande. En del är nyblivna pensionärer som känner att de har mycket kvar att ge. En del pluggar eller söker annat arbete under tiden. För många kan detta bli vägen in till en fast tjänst eller hjälpa till att avgöra ett framtida yrkesval.

Vill du bli en i gänget?

Här kan du lämna en ansökan.

Sök jobb hos oss

Vill du jobba som vikarie inom socialförvaltningen, serviceförvaltningen eller barn-och utbildningsförvaltningen i Sävsjö Kommun? Här finns flera givande arbeten där du får göra skillnad i vuxna och barns vardag. Vi har alltid behov av korttidsvikarier framförallt inom vård och omsorg, förskola samt kost.

Som vikarie ska du kunna rycka in med kort varsel när någon i den ordinarie personalen är borta eller när verksamheten behöver extra personal. Det kan också handla om längre vikariat, till exempel under semestrar och ledigheter.

Är du intresserad av att veta mer? Läs gärna vårt introduktionsblad Word..

Du kan också hitta lediga tjänster på sidan Lediga jobb Öppnas i nytt fönster.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta bemanningschef Mathilda Backstig på 0382-151 10.

Kontakt

Bemanningsenheten, Sävsjö kommun

Djurgårdsgatan 1
576 80 Sävsjö
0382 151 10