Södergården och Bryggarens matsalar serverar lunch.
Matsedel för vecka 21
Middag |
Kalops, kokt potatis, grönsaker och rödbetor |
---|---|
Efterrätt |
Frukt |
Middag |
Stekt rödspätta, dansk remuladsås, potatis och kokta grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Nyponsoppa med grädde |
Middag |
Korvpanna i Italiensksås, ris/potatis och grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Apelsinsoppa, skorpa |
Middag |
Marinerad ytterfilé, potatisgratäng, vårsallad |
---|---|
Alternativ | |
Efterrätt |
Jordgubbe och rabarberpaj med vaniljsås |
Middag |
Stekt kyckling, potatis, rosépepparsås, grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Frukt och glass |
Middag |
Fylld köttfärslimpa med fetost och soltorkad tomat, sås kokt potatis, varma grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Drottningsoppa |
Middag |
Karré, gräddsås, kokt potatis och grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Mors dag Tårta |
Nästa vecka
Middag |
Stekt falukorv, stuvade makaroner och grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Frukt |
Middag |
Stekt sej, sauce verte, kokt potatis och grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Blåbärssoppa |
Middag |
Wallenbergare, potatismos och ärtor |
---|---|
Efterrätt |
Jordgubbskräm |
Middag |
Sommarsoppa, smörgås |
---|---|
Efterrätt |
Hallon och blåbärspaj med vaniljsås |
Middag |
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis, grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Katrinplommonkompott med gräddmjölk |
Middag |
Torskrygg med vitvinssås, potatis och grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Chokladpudding och grädde |
Middag |
Schnitzel, béarnaisesås och klyft potatis, kokta grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Kaka |