Logga Visitsavsjo
Lyssna på sidan Lyssna

Sävsjö Camping och stugor

Sävsjö Camping är en mycket fin 3-stjärnig camping med 40 stora platser på cirka 100 kvadratmeter. Det finns 9 kompletta campingstugor avsedda för upp till 4 personer. Parkering i närheten av stugan.

Röda små stugor på Sävsjö camping.

Här finns stora, strandnära campingtomter med plats för husvagn, tält eller husbil. Stugorna är av typen självhushåll, vilket innebär att du städar själv, tar med eget sänglinne och handdukar.

Campingen ligger vackert och rofyllt vid Eksjöhovgårdssjön med promenadavstånd in till Sävsjö centrum. Närområdet har mycket att erbjuda som minigolf, äventyrsbad, padel, utegym, lekplats, promenadstigar runt sjön, sandstrand med hopptorn, fiske, kanot- och båtuthyrning. Området är barnvänligt.

Alla som bor på campingen har tillgång till servicebyggnad innehållande toaletter, dusch, spis, mikrovågsugn och diskmöjligheter. Sävsjö Camping har också café, läs mer om caféverksamheten på den här sidan.

Sävsjö kommun driver webbplatsen visitsavsjo.se för att ge invånare och turister information. Informationen skickas in till oss och vi reserverar oss för eventuella faktafel.