Lyssna på sidan Lyssna

Björnskog Västergård - Stugan Harabygget

Röd stuga harabygget

Stugan har 7 bäddar och mycket sällskapsutrymme. Härlig trädgård och närhet till natur med mycket vilt. I den närliggande sjön kan den fågelintresserade se sällsynta fågelarter.

För den som är mer intresserad av fiske finns det en roddbåt som man kan använda i till exempel Ärnanässjön, cirka 2 km bort. Under augusti kan gäster även få prova på kräftfiske.

Huset Harabygget erbjuder ett fullutrustat kök som inbjuder till matlagning. Gammaldags skafferi och kökssoffa bidrar till den lantliga känslan. Boendet utgör en god utgångspunkt för utforskning av området, vare sig ni vill uppleva naturen på plats eller ta er till olika utflyktsmål.

Fakta: Byggt slutet av 1800 talet och totalrenoverat 2008, boendeyta 120 m² en naturtomt på 1500m², centralvärme, parkeringsplats på tomten, huset har altan med trädgårdmöbler och parasoll.

Utrustning

Kök: Varmt och kallt vatten, diskmaskin, kylskåp, frys på 60 l, el-spis, köksfläkt, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, dammsugare.

Badrum: Golvvärme i badrummet, dusch, torktumlare och tvättmaskin.

I allrummet finns färg-tv.

Plats utomhus för fiskrensning och roddbåt finns.

Kontakt

Sävsjö kommun tillhandahåller webbplatsen visitsavsjo.se som en service till invånare och turister som besöker vår kommun.
Vi är beroende av den information som lämnas till oss och reserverar oss för eventuella faktafel.

Följ oss i sociala medier

Få mer information genom att följa Sävsjö kommun på sociala medier.