Lyssna på sidan Lyssna
2
Februari

2 Februari 2023 19:00
till 2 Februari 2023 21:00

Musikcaféserien - John Bauer Brass

John Bauer Brass musiker

Musikcaféserien - John Bauer Brass 30 bast

Spiras mesta ensemble har hunnit fylla 30 år. Det vill de så klart fira med publiken. Och nu är det äntligen dags för jubileumsturnén! Det blir musik i toppklass och dessutom lite koreografi. Något som passar alla, i bästa JBB-anda.

JBB hann fylla jämt – under pandemin. Så först nu ger de sig ut på vägarna för att fira. Det blir en kväll i bästa JBB-anda med såväl musikal som dixie, folkmusik och världsmusik på programmet, musik från många olika delar av världen.

Kanske komponerar bandets egen trumpetare Martin Isaksson något eget, eller arrangerar ett rykande färskt stycke? Klart är att det blir något som passar alla. Ta med familjen och njut av brassmusik i toppklass när musik och koreografi vävs samman till en helhetsupplevelse.

 

Evenemanget äger rum på Kulturhuset Sävsjö, Röda kvarn.

Abonnemang 600 kronor, enstaka biljetter 150 kronor, studerande 50 kronor, barn under 12 år samt Musikskolans elever gratis i mån av lediga platser. Biljetter säljs på Sävsjö bibliotek 2 veckor innan konserten på Kulturhuset Sävsjö den 2 februari.

Servering finns.
Foto ovan: Lars Kroon.

Sävsjö kommun tillhandahåller webbplatsen visitsavsjo.se som en service till invånare och turister som besöker vår kommun.
Vi är beroende av den information som lämnas till oss och reserverar oss för eventuella faktafel.

Följ oss i sociala medier

Få mer information genom att följa Sävsjö kommun på sociala medier.