Lyssna på sidan Lyssna

Covid-19: Civilsamhället bjuds in till nytt informationsmöte

Publicerad:

Tisdagen den 30 mars bjuds drygt 200 representanter från aktörerna i Sävsjö kommuns civilsamhälle in till ett nytt stormöte om coronapandemin. Smittspridning, aktiviteter, vaccination och påskfirande står på agendan.

Sävsjö kommun har vid ett par tillfällen bjudit in föreningar och övriga aktörer i civilsamhället till digitala informations- och dialogmöten om pandemin. Sävsjö kommun ser även fortsatt ett behov av att öka samverkan med civilsamhället för att komma till rätta med smittspridningen i vår kommun.

Syftet med mötet den 30 mars är både att informera och ha ett konstruktivt samtal med er kring hur vi som kommun med samlade krafter ska komma till rätta med smittan lokalt. Vi behöver er input, era goda idéer och ert kontaktnät och vi hoppas att ni vill bidra i det arbetet. Inför mötet har ni möjlighet att skicka frågor, förslag och synpunkter till pierre.klasson@savsjo.se

Dagordning 30 mars

Inledning, Susanne Sjögren, ordförande i kultur- och fritidsnämnden

Statistik aktuellt smittläge, Jan Holmqvist, kommundirektör

Smittspridning och vaccination, Kerstin Carlsson, medicinskt ansvarig sjuksköterska på Sävsjö kommun och Ann-Margret Floengård, verksamhetschef på Sävsjö Vårdcentral Bra Liv

Tid för frågor

Ungdomsaktiviteter, Erika Tor Rundblad, chef för serviceförvaltningen

Tid för frågor

Avslutning, Stefan Gustafsson, kommunstyrelsens ordförande

För att delta i mötet behövs en länk till Microsoft Teams. Väl mött tisdagen den 30 mars klockan 17.30-18.30.

Även länsstyrelsen bjuder in civilsamhället till ett regionalt möte den 31 mars. Mer information och anmälan till det mötet hittar du här. Länk till annan webbplats.

Kontakt

Pierre Klasson, kommunikationschef
0382-151 03, pierre.klasson@savsjo.se

Följ oss i sociala medier

Få mer information genom att följa Sävsjö kommun på sociala medier.