Lyssna på sidan Lyssna

Ta del av föreläsningar om psykisk ohälsa

Publicerad:

Pojke på en äng

Mellan 15-19 november är det psykiatrivecka som samordnas av regionen. Under veckan erbjuds alla att ta del av livesända föreläsningar om psykisk ohälsa och psykiatriska tillstånd.

Psykiatriveckan 15-19 november

Psykiatriveckan arrangeras av Region Jönköpings län i samarbete med flera av länets kommuner, patient- och brukarorganisationer, församlingar, studieförbunden Sensus och Vuxenskolan samt Höglandets Samordningsförbund.

Titta på föreläsningarna live eller i efterhand

Psykiatriveckans föreläsningar är öppna för alla – allmänheten, patienter, närstående och medarbetare i hälso- och sjukvård. Både personer från hälso- och sjukvården och personer med egen erfarenhet av psykisk ohälsa medverkar i föreläsningarna.

Föreläsningarna livesänds och erbjuds i digital form mellan den 15 till 19 november 2021. Du kommer att kunna ta del av föreläsningarna på regionens webbplats, https://rjl.se/psykiatriveckan Länk till annan webbplats. fram till och med två veckor efter livesändningen.

Du som vill ta del av föreläsningarna använder din dator eller mobiltelefon. Du behöver ingen särskild inloggning för att titta på föreläsningarna. Du behöver inte heller anmäla dig i förväg.

Följ oss i sociala medier

Få mer information genom att följa Sävsjö kommun på sociala medier.