Lyssna på sidan Lyssna

Öppna förskolan öppnar upp sin verksamhet inomhus!

Publicerad:

Måndagen den 13 september öppnar Familjecentralens Öppna förskola sin verksamhet inomhus efter ett längre uppehåll.

Den Öppna förskolan är Familjecentralens hjärta och centrum och under denna tid har det varit tomt och tyst i lokalerna, därför är personalen glad att få öppna upp sin verksamhet inomhus igen. Det kostar inget att vara med, men fika finns att köpa till självkostnadspris. Att medta eget fika går också bra.

Aktiviteter under hösten

Verksamheten är riktad till olika åldrar beroende på veckodag.

På måndagar och fredagar erbjuds föräldrar och barn 0-6 år att delta i olika aktiviteter som lek, sång och skapande verksamhet.

På tisdagar är det babycafé för dig med barn upp till 1 år. Här är verksamheten anpassad till de yngre barnen och tempot är lite lugnare. På babycaféet erbjuds babysång och rytmik och du får möjlighet att träffa andra nyblivna föräldrar som du kan utbyta erfarenheter med. Babygrupper finns både på förmiddag och eftermiddag.

På torsdagar träffas föräldrar med barn 0-2 år i en grupp vi kallar Småbusarna. I ett något lugnare tempo erbjuds ni att delta i verksamhetens aktiviteter. Även här erbjuds sång och rytmik.

På torsdagseftermiddagarna erbjuds också barnvagnspromenad. Vi samlas utanför Familjecentralen för att sedan promenera tillsammans under 45 minuter, samtidigt som vi pratar om stort och smått.

Öppettider

Måndag: klockan 10-12, 0-6 år
Tisdag: klockan 10-12 och 13.30-15.30, 0-1 år
Torsdag: klockan 9-11, 0-2 år
Fredag: klockan 10-12, 0-6 år

Du kan även följa den Öppna förskolan på Facebook Länk till annan webbplats. för att se vad som händer under hösten!

Följ oss i sociala medier

Få mer information genom att följa Sävsjö kommun på sociala medier.