Lyssna på sidan Lyssna

Kommunledningen möter invånarna i coronadialog på stan

Publicerad:

PRESSMEDDELANDE: I morgon, fredagen den 30 april, kommer tjänstepersoner från Sävsjö kommuns ledningsgrupp och ISF-grupp för coronaviruset möta invånarna i Sävsjö i en spontan coronadialog på stan. Syftet är att lyssna på synpunkter, informera om restriktionerna och samtidigt tacka för de uppoffringar och de insatser som alla bidragit med hittills under coronapandemin.

I morgon, fredagen den 30 april, kommer tjänstepersoner från Sävsjö kommuns ledningsgrupp och ISF-grupp för coronaviruset möta invånarna i Sävsjö i en spontan coronadialog på stan. Syftet är att lyssna på synpunkter, informera om restriktionerna och samtidigt tacka för de uppoffringar och de insatser som alla bidragit med hittills under coronapandemin.

Sävsjö kommun är en av de kommuner i landet som haft högst smittspridning, räknat i procent per invånare. Faran är långt ifrån över även om vaccinationen löper på och smittspridningen har sjunkit de senaste veckorna. Inför den stundande valborgshelgen vill vi därför passa på att påminna om vikten av att alla fortsätter följa rekommendationerna om att hålla avstånd, att provta vid minsta symtom och att handla ensam för att undvika trängsel, för att ta några exempel.

Förmiddag

Jan Holmqvist, kommundirektör
Pierre Klasson, kommunikationschef

Eftermiddag

Alexander Koprivica, tf. enhetschef för kommunal service
Kristin Nilsdotter Isaksson, utvecklingschef
Patrick Blomström, näringslivschef
Maria Thulin, förvaltningschef myndighetsförvaltningen

Vid frågor kontakta:

Pierre Klasson, kommunikationschef
0382-151 03, pierre.klasson@savsjo.se

Följ oss i sociala medier

Få mer information genom att följa Sävsjö kommun på sociala medier.